Plisséhordeuren - Morrenhof Design

U wilt persoonlijk advies aan huis voor een nieuwe keukeninrichting?
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Plisséhordeuren

Zonwering
Morrenhof-Design levert de originele Japanse plissé hordeur.

Het systeem behoort tot één van de meest innovatieve ontwikkelingen van de laatste jaren. 
Bij de hordeur is in plaats van strak horrengaas gebruik gemaakt van horrengaas welk geplisseerd is.
Het voordeel van het systeem is dat het weinig plaats inneemt, doordat het geen gebruik maakt van een onderdorpel, maar van een geleidingsstrip met een hoogte van slechts 3mm. Men heeft een vrije doorloop en in geopende toestand neemt het systeem maar ca. 8 cm plaats in ( bij een deur van 130 cm is dit ca. 10 cm en bij een deur van 160 cm is dit 15 cm.). Om het pakket zo klein mogelijk te krijgen kunt u (optioneel) sluitclips toepassen. Het gehele systeem is onderhoudsvrij en weerbestendig. ’s Winters kan men het systeem op een eenvoudige manier uitnemen en opbergen.

Bediening:
In open toestand zit het gaas opgesloten in het aluminium sluitprofiel. Het systeem loopt in een zwarte z.g. Caterpillar (ketting) over de geleidestrip. Het openen en sluiten gaat eenvoudig door het aluminium bedieningsprofiel heen en weer te schuiven. Het systeem is traploos bedienbaar hetgeen betekent dat het op ieder gewenste plaats blijft staan. De deur wordt standaard geleverd met een borstel en excl. handgreep.

Gaas:
Geplisseerd gaas is vele malen sterker dan vlak gaas. Weliswaar is de doorkijk iets minder dan bij de strakke uitvoering, maar het is beter zichtbaar waardoor men er niet zo snel doorheen loopt. Bovendien zijn de spandraden die het plisségaas strak houden van ijzersterk nylon gemaakt.
Standaard kan men kiezen uit antraciet of grijs gaas. Antraciet gaas heeft een betere doorkijk, maar is meer zichtbaar. Bij grijs gaas is de doorkijk iets minder, maar het valt minder op.

Systemen:
Indien de te bedekken opening groter dan 200cm is kan men er voor kiezen om meerdere systemen aan elkaar te koppelen of twee systemen tegen elkaar te laten lopen. In beide gevallen wordt het boven profiel en de geleidingsstrip uit één stuk en op maat geleverd.

Kleuren profielen:
Standaard kleuren zijn RAL 9010 (wit), RAL 9001 (crème), RAL 7016 (antraciet), RAL 9006 (aluminium) en RAL 8019 (bruin). Daarnaast kunnen wij optioneel de profielen in ieder gewenste RAL kleur leveren. De kunststof onderdelen aan de profielen zijn leverbaar in crème en zwart.

Garantie:
Op alle onderdelen van de plissé hordeur wordt een garantie gegeven van 2 jaar.

Levertijd: 10-15 werkdagen.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu