Raamdecoratie - Morrenhof Design

U wilt persoonlijk advies aan huis voor een nieuwe keukeninrichting?
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Raamdecoratie

Zonwering
Wij leveren alleen maar kwaliteitsbinnenzonwering.
Al onze binnenzonwering voorzien van KEMA keurmerk.

De garantie geldt voor een periode van 2 jaar.

Uitgesloten van garantie zijn: Eigen meetfouten, foute kleurkeuze door de klant, normale (materiaalafhankelijke) slijtage, Krimp, verkleuring, lichte kleurafwijking van het staal, schade als gevolg van foutieve montage, montage op ongeschikte ondergrond en/of oneigenlijk gebruik in ongeschikte ruimten. (voor alle producten geldt dat ze niet geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimten zoals bijvoorbeeld de badkamer, tenzij nadrukkelijk anders aangegeven). Ook wordt er geen garantie verleent op vlekken welke voortkomen uit schrobben, condenswater, reinigingsmiddelen of insecten. Ook houten jaloezieën welke buitenshuis zijn geplaatst worden uitgesloten van garantie.

Plissegordijnen Dubbel (Duette).
Op maat gemaakte plissegordijnen dubbel, zijn gemaakt van A-Klasse materialen. De stoffen houden hun vorm en behouden hun originele kleur. Tevens zijn deze dubbele stoffen warmte isolerend en dragen ze mee aan een prettige akoestiek. Plissegordijnen dubbel zijn toepasbaar in alle ruimtes zoals woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer.

Plissegordijnen enkel.
Op maat gemaakte plissegordijnen zijn gemaakt van A-Klasse materialen. De stoffen houden hun vorm en behouden hun originele kleur. 
Plissegordijnen zijn toepasbaar in alle ruimtes zoals woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer.

Houten Jaloezieën 50 mm breed.
Onze maatwerk houten jaloezieën 50mm zijn de meest populaire jaloezieën van dit moment, en dat is niet voor niets! Deze raambekleding geeft de ruimte een zeer luxe uitstraling en een aangename sfeer. Indien gewenst kunt u de houten jaloezieën laten voorzien van een kleur ladderband naar keuze.

Bamboe Jaloezieën 50 mm breed.
Een schitterend nieuw product deze jaloezieën gemaakt van bamboe! Deze bamboe jaloezie met een lamelbreedte van 50mm is de meest verkochte variant en voegt zeker iets toe aan uw interieur. Doordat de lamellen dunner zijn dan de andere houten jaloezieën geeft dit een zeer verfijnde en sfeervolle uitstraling. 
Indien gewenst kunt u de jaloezieën uit laten voeren met een kleur ladderband naar keuze.

Rolgordijnen verduisterend.
Onze rolgordijnen zijn van absolute topkwaliteit, geen bouwmarkt-kwaliteit maar echt maatwerk tot op de millimeter. U heeft jarenlang plezier van uw maatwerk product door het gebruik van critisch geselecteerde stoffen en trendy kleuren. Onze verduisterende rolgordijnen zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld slaapkamers, ook in cassette met zijgeleiders.

Duo-Shade Rolgordijn.
Dit unieke producten heeft een scala aan eigenschappen in zich. Duo rolgordijnen zijn gemaakt van brede horizontale banen stof, die door een uniek ontwikkeld systeem achter elkaar langs geschoven kunnen worden van boven naar beneden en vice versa. De collectie biedt een ruime keuze aan stoffen in diverse kleurstellingen. Door haar transparante karakter heeft het ook iets weg van vitragegordijnen maar dan met een strak visueel effect.
Duo rolgordijnen zijn voor iedere rechte raamsituatie toepasbaar. Dit product is heel goed zonder overgordijnen te plaatsen in uw interieur. 
Het is minder geschikt voor slaapkamers omdat het niet geheel verduistert.
Bij duo rolgordijnen die naast elkaar komen te hangen moeten de transparante en non transparante banen op gelijke hoogte komen. 
Tot maximaal 5 duo rolgordijnen naast elkaar wordt het doorlopen van de banen gegarandeerd.

Lamelgordijnen.
Een verticale lamelgordijn is het ideale raamdecoratie product voor elke denkbare ruimte. Lamelgordijnen zijn geschikt voor ramen van elke afmeting maar het meest geschikt voor grotere raampartijen. Doordat de lamellen op elke stand te kantelen zijn, kunt u zelf exact bepalen hoeveel lichtinval u wenst. De bediening kan zowel links als rechts gemonteerd worden. De lamellen hangen in een railsysteem van aluminium. Lamellen sluiten niet geheel lichtdicht. Lichtkieren tussen de lamellen zijn altijd zichtbaar. Hierdoor is het niet aan te raden voor een slaapkamer als er geen andere zonwering zoals overgordijnen of rolluiken aanwezig zijn.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu