Reviews - Morrenhof Design

U wilt persoonlijk advies aan huis voor een nieuwe keukeninrichting?
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Reviews

Reviews
Beste klant,

U heeft gekozen voor een product van Morrenhof-Design. 
Daar zijn we natuurlijk erg blij mee! 

Jouw ervaring is belangrijk voor ons!


Uw review via e-mail

 • Bas en Minte
We hebben onze keuken inmiddels een paar maanden in gebruik en we zijn er heel erg blij mee.
Via andere tevreden klanten kwamen we aan gegevens van Henri, en al snel was duidelijk dat hij onze nieuwe keuken zou leveren en plaatsen.
Het was een groot voordeel dat Henri aan huis komt, de situatie ziet, en daarin kan meedenken met mooie oplossingen zoals de keuze van materialen, opstelling en kleur.
Deze vertaalt hij naar een 3D tekening, waarbij je een goed beeld krijgt van de nieuwe situatie.
De kwaliteit van de keuken is TOP 😉
En toen de keuken klaar was heeft hij ook voor ons de plissé hordeur geplaatst om de vliegen buiten te houden.
Wij zijn zeer tevreden over het hele proces en willen Henri van harte aanbevelen bij iedereen die ook zo'n prachtige keuken wenst.


 • Marjolein van der Kolk
Erg blij met mijn nieuwe keuken! Uitstekend advies, service (aan huis) en begeleiding.
Alle afspraken zijn nagekomen, en de keuken is netjes geplaatst en afgewerkt. 
Van begin tot het einde prima geregeld.
Kortom, erg tevreden en zal dan ook zeker Henri Morrenhof aanbevelen.


 • Melissa en Randy
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken van Henri.
Vanaf het allereerste gesprek waarin wij onze wensen kenbaar maakte tot aan het plaatsen van de keuken is alles volgens wens vakkundig en nauwkeurig geplaatst. 
Wij zijn dan ook super blij met onze nieuwe keuken.


 • Fam. Uitzetter
We zijn zeer tevreden over onze door Morrenhof Design ontworpen en geleverde nieuwe keuken. Alles is naar wens verlopen en zeer vakkundig gemonteerd. 
Mede door zijn ervaring en goede tips is het eindresultaat geheel naar onze wens geworden. Echt een aanrader!


 • Henny en Jan
We zijn zeer tevreden over onze door Henri geleverde nieuwe keuken. Alles is naar wens verlopen en zeer vakkundig gemonteerd.
Mede door zijn goede tips is het eindresultaat geheel naar onze wens geworden.


 • Ineke en Rik Wolfsen
Vanaf het eerste tot het laatste contact was het een feest om met Henri onze keuken gestalte te geven.
Onze ideeën en de ervaringen van Henri mondden uit in 2 prachtige geportretteerde tekeningen, 
die in combinatie met onze wensen over de kleuren op de muur zijn geworden tot de keuken die het nu is geworden.
Wij zijn reuzeblij met de keuken en de reacties die we krijgen zijn alleen maar positief.
De keuken is nu echt het verlengde geworden van onze woning en zodra wij gasten hebben zitten we met ons allen heerlijk te genieten in de keuken.
Henri is creatief, toegankelijk, luistert naar de wensen, is zeer servicegericht en stopt niet tot het gewenste eindresultaat is bereikt.
Wij gunnen iedereen een keuken die door Henri is samengesteld en geïnstalleerd.


 • Gert en Marlies van Leeuwen
Een nieuwe keuken van HM-Design. Het is ons in alle opzichten uitstekend bevallen. Duidelijk, eerlijk en deskundig advies; snelle, heldere en ‘meevallende’ offerte; afspraken 100% nagekomen; uitstekende montage; zorgvuldige introductie van de nieuwe apparatuur; altijd directe 7/24-reactie bij vragen en over nazorg kunnen we niets melden want nazorg was niet nodig. Daarnaast, en dat is ook een pré, altijd gewoon ook gezellig, prettig en eerlijk in de contacten in de diverse fases van het 1e contact het t/m laatste schroefje. Hoort zegt het voort …… dat is dik verdiend. 


 • Remco
Henri heeft bij mij de keuken geplaatst. Omdat deze keuken een uitdaging was qua opstelling konden andere keukenzaken niet leveren wat wij eigenlijk wilden. Henri is langsgeweest en was er van overtuigd dat dit wel kon, met maatwerk. Zo gezegd, zo gedaan. En het resultaat is super geworden! Ook in het contact is Henri makkelijk en hij denkt altijd een stapje vooruit. Kortom: wij zijn erg tevreden!


 • Bas en Jonne
We vonden het prettig dat Henri bij ons thuis kwam om de situatie ter plekke te beoordelen. Ten opzichte van reguliere keukenzaken vonden we dat één van de voordelen. 
Henri kan dan goed de situatie ter plekke beoordelen en goede tips geven van de (on)mogelijkheden. De keuken is verder volgens afspraak op tijd geleverd. 
Het monteren van de keuken is op een hoog niveau gebeurd. De geleverde materialen en de inbouwapparatuur zijn van een hoogwaardig niveau. 
Ook was Henri gemakkelijk bereikbaar via Whatsapp (ook in de avonduren) en hij reageerde telkens snel. Dit maakte de communicatie prettig. 
Kortom, we zijn dik tevreden over het proces en het eindresultaat. 


 • Familie Van Bussel
Prettig contact, goed advies, scherpe offerte, en snelle levering van de screens. Wij zijn er blij mee Henri!


 • Sheila Jonasse
Een echte vakman! We zijn ontzettend blij met onze keuken. Nadien wouden we nog een extra plintje en ook dit kon geregeld worden. 
We hebben nu echt een degelijke stevige keuken. Als je een vraag hebt komt Henri gewoon ff langs, als je twijfelt over iets, komt hij ook langs om de mogelijkheden te bespreken. Henri trekt er veel tijd voor uit om alles goed te laten verlopen en alle wensen duidelijk en helder te hebben. 


 • Raymond en Daniëlle 
Wij kijken zeer tevreden terug over het meedenken, bestellen en plaatsen van onze keuken, horren en hordeuren. Een goede service en perfecte afwerking. 
Een aanrader voor iedereen.


 • Jos Ganzevles
Hallo, ik ben zeer tevreden met de nieuwe keuken van Morrenhof-Design, 
alles werk goed en is netjes afgeleverd en geplaatst.


 • Jos en Annie Tielbeke
Dankzij het vakmanschap en de betrokkenheid van Henri Morrenhof hebben we nu een prachtige nieuwe keuken. 
Henri heeft alles prima begeleid en conform onze wensen uitgevoerd. 
We zijn hier zeer tevreden over en wie een nieuwe keuken wil zonder gedoe, moet zeker naar Henri Morrenhof toe!


 • Fam. Brummel
In eerste instantie wilde wij de frontjes gaan vervangen. 
Maar dan zou ook de apparatuur vervangen moeten worden. De beslissing genomen om een hele nieuwe keuken te laten plaatsen. 
Eerst bij een paar keukenzaken geweest. Wat een drama en ellendige benadering van hen zeg. De moed zakte ons in de schoenen. 
Via een collega kreeg ik de tip om met Henri contact op te nemen.
Zo gezegd, zo gedaan. Henri is bij ons geweest om de keuken en ruimte te bekijken. Wensen doorgesproken en een dag later een 3D tekening ontvangen. 
Enkele zaken nog gewijzigd en dit was absoluut geen moeite. Telkens werd de tekening netjes aangepast. Uiteindelijk in de showroom alles definitief gemaakt. 
Geen gezeur over de prijs. Deze was gewoon scherp en gelijk goed.
Ook over de installatie zeer tevreden Henri werkt snel maar netjes. 
Hij weet heel goed waar hij mee bezig is.
Keuken nu een 2 maanden in gebruik alweer. Maar wat is het een genot om er in te koken. Van alle gemakken voorzien. Top!!


 • Familie Dam
Wij zijn zeer tevreden over onze houten jaloezieën, horren en velux rolgordijn. Super service. Van aankoop tot plaatsing zeer prettig en vakkundig geholpen. Aanrader!!


 • J. Wissink
Wij hebben een tv-meubel op maat laten maken. Dankzij deskundig advies is het een mooi meubelstuk geworden en wat perfect in het interieur past !


 • Fam. Gerrits
Wij hebben naar volle tevredenheid Plisé-hordeuren laten plaatsen voor een dubbele schuifpui en achterdeur. loopt perfect, strak geheel geworden.


 • Fam. Lagcher
Onlangs hebben wij de gehele woning laten voorzien door Morrenhof Design van rolluiken op afstandsbediening, zeer mooi geheel geworden, goede service. (een aanrader)


 • Fam. Heinen
Wij hebben door morrenhof-design onze woning laten voorzien van nieuwe screenen op afstandsbediening, levering volgens afspraak, perfect gemonteerd. zeer tevreden een aanrader!


 • Fam. Mentink
Wij hebben onlangs naar volle tevredenheid een nieuwe keuken laten plaatsen. Strak geheel geworden, precies naar onze wens. Henri werkt netjes en secuur. In de ontwerpfase heeft Henri fijn met ons meegedacht en kwam hij met creatieve oplossingen. Hij neemt alle tijd voor ons een houdt zich aan zijn afspraken. Kortom een echte aanrader!

 • J. Hulsman
Ik heb de ramen in de keuken aluminium jaloeziën laten plaatsen door Morrenhof design, goed advies over de kleuren, heel mooi geworden.


 • Fam. Kobs
Wij hebben de gehele woning door Morrenhof Design laten voorzien van raamdecoratie, zoals duettes, houten jalouzieën en rolgordijnen.
Alles verliep volgens planning en goede service! (prijs-kwaliteit zeer goed)


 • Henk en Ria Liefers
We zijn zeer tevreden over onze door HM-Design geleverde nieuwe keuken. Alles is naar wens verlopen en zeer vakkundig gemonteerd. Mede door zijn ervaring en goede tips is het eindresultaat geheel naar onze wens geworden. Echt een aanrader!!!


 • Fam. Hulsman
We hebben inmiddels al onze vierde keuken door Morrenhof design laten plaatsen (2x door een verhuizing en 2 x door ouderdom) Iets wat goed is moet je niet veranderen, zeggen ze altijd. En dat blijkt. Wederom een nieuwe top keuken door hem laten ontwerpen en laten plaatsen. Alles verliep volgens de vooraf gemaakte planning want, tegelijkertijd kwam er ook een nieuwe vloer in huis. Geen gezeur met naleveringen of zo. Gewoon een aanrader voor een goede kwaliteits keuken binnen een normale tijd en uitstekende service. Nogmaals dank


 • Fam. Maatman
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken van Morrenhof design, alles volgens afspraak geleverd, montage is zonder problemen en vlot verlopen!

 • Fam. Van der Kolk
Wij hebben door morrenhof-design onze woning laten voorzien van nieuwe screenen op afstandsbediening, levering volgens afspraak, perfect gemonteerd. 1/½ jaar geleden heeft morrenhof-design nog een nieuwe keuken geleverd en gemonteerd "zeer tevreden een aanrader"


 • Monique Morrenhof
Heb door morrenhof-design rolluiken laten plaatsen op de hele bovenverdieping. Levering volgens afspraak, netjes gemonteerd. Zeer tevreden.


 • Fam. Blankvoort
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe rolluiken van Morrenhof-Design, na een nieuwe keuken 6 jaar geleden.
Morrenhof-Design levert kwaliteit voor een eerlijke goede prijs, en uitstekende service! Wij zullen Morrenhof-Design zeker aanraden!

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu